Om Hyggestolen

Hyggestolen giver dig inspiration indenfor hyggestole med fokus på den populære indendørs som udendørs gyngestol.

Vi har samlet et overblik og information om de kendte, billige eller moderne gyngestole til børn som voksne. Hvis du søger inspiration indenfor gyngestole, kan du via menuen øverst hurtigt og nemt finde overblik over mulighederne indenfor stole.

Hvad er Hyggestolen?

Siden er startet som en informationsside omkring gyngestole og hyggestole. En gyngestol, lænestol og andre afslappende møbler er noget som vi alle elsker. Og hvorfor ikke et nemt overblik om de forskellige typer, priser og brands.

Hyggestolen er en reklamefinansieret hjemmeside og ikke en webshop. Vi sælger ikke selv gyngestole, men giver dig inspiration til hvad, hvilke og hvor du kan købe gyngestole til stuen, haven eller barnet.

find den moderne gyngestol i træ til stuen
køb de moderne møbler til afslapning

Affiliate

Hyggestolen.dk er en affiliate side. Dvs at vi kan modtage affiliate kommission fra eventuelle henvisninger til webshops. Eventuel kommission hjælper blandt andet til at dække diverse omkostninger som hosting, seo/reklame, indhold m.m.

Du finder henvisninger til webshops med kommission, men du finder også henvisninger til steder hvor Hyggestolen.dk ikke modtager noget – F.eks. er Wegner stolen ikke produktion mere. Du bør dog som udgangspunkt forvente at alle henvisninger er reklamefinansieret.

Ansvarsfraskrivelse

Siden er dannet ud fra personlige holdninger og vurderinger. Derfor er brug af indhold/råd m.m. på eget ansvar, og ikke noget Hyggestolen kan drages til ansvar for.

Ejerskab

  • Lansky.dk
  • Ildervej 5, 8680 Ry
  • kontakt(@)hyggestolen.dk