Børnestole

Der findes mange hyggestole til børn i forskellige typer, farver og til forskellige aldersgrupper. Den gode og flotte stol til børneværelset kan være de klassiske lænestole med to armlæn, kurvestole, sækkestole, gyngestole og andre siddemøbler. Her gælder det selvfølgelig om at finde det rigtige som barnet kan lide, så stolen bliver brugt til at lege, tegne og slappe af i.

Vi har fundet et udvalg af populære børnestole i forskellige typer og aldergrupper. Det giver dig et hurtig overblik over hvad der kan blive et hit i 2023.

Find hyggestole til de små og store børn

Der findes et bredt udvalg af afslappende, sjove eller flotte børnestole til barnets værelse. Her kan du vælge mellem de bløde børnelænestole, bænke eller kombineret bord og stole til at skabe hygge på værelset eller som den praktiske stol der kan flyttes fra værelset ind i stuen når der skal hygges foran fjernsynet.

En afslappende stol til børn skal købes til at skabe det trygge og hyggelig sted, hvor barnet kan slappe af efter børnehave eller skole med en bog, tegne, IPad eller lege med legetøj.

Populære børnestole

Hvorfor købe en lænestol til børn?

Fordele ved en lænestol er:

  • En god børnestol i træ, sækkestol eller kurvestol til børn, kan være det afslappende sted hvor barnet kan slappe af og f.eks. fokuserer på at lave lektier i.
  • Helt ligesom med voksne, så giver en børnelænestol et trygt og godt sted for barnet at slappe i. Efter en lang dag med leg, larm og aktiviteter, kan barnet have brug for at komme ned i gear. Leg, læsning, spille Ipad i f.eks. barnets gyngestol eller lignede på værelset, kan være det perfekte til at falde til ro med, og hvad er bedre end at sidde godt.

Hvordan finder du en hyggestol?

Når du skal vælge en hyggestol til børneværelset skal du tænke over:

  • Vælg ud fra det som barnet ønsker, hvor især de små børn elsker ting med deres yndlingsteamer som Disney, Paw Patrol, Elsa og alt de andre populære figurer på.
  • Vælg en type stol der passer til barnets alder og motorik. Til de mindre børn kan du vælge mellem forskellige typer lænestol alt efter behov, hvor du kan købe en drejelænestol eller en løftestol til barnet der måske har brug for hjælp til at komme op fra stolen igen.
  • Det gælder om at finde en lænestol eller andet som barnet er stor nok til at kunne sidde ordentlig i uden at falde ned af stolen. Her kan visse typer lænestole eller sækkestole være det dårlige valg til de mindre børn.
  • Vælg en robust og sikker lænestol eller anden type, da stolen vil blive brugt af børn og derfor kræver både slidstærk og holdbart materiale. Her er vinyl og træ møbler robuste og samtidig nemme at gøre rene.
  • Vælg slidstærk stof der kan tåle brug med slid og pletter. Du kan også vælge læder som er slidstærk materiale.