Designer lænestole

En retro, moderne eller komfortabel lænestol er ofte et populært valg til at stå midt i stuen. Derfor er design ofte en lige så stor parameter som siddekomfort, når der skal vælges en ny stol. Her er de populære designer lænestole fra Wegner, Arne Jacobsen eller moderne Hay lænestole et populært valg i mange danske hjem.

Her finder du et nemt overblik over populære kvalitets lænestole i både udenlandsk og dansk design som inspiration til at finde en ny stol i 2023.

Design din bolig med de klassiske dansk design stole som Svanen fra Arne Jacobsen, Wegner stole, Mogens Hansen, Illum Wikkelsøe, Fritz Hansen Ægget, Børge Mogensen Spanske stol eller udenlandske stole fra Chesterfield, Eames, Montis m.m.

Det rigtige design kan være med til at skabe den helt perfekte plads eller pladser i stuen sammen med sofa, sofabord, gulvlamper og andre møbler. Her er en designer stol der samtidig er komfortabel, ofte det foretrukne valg frem for sofaplads for mange.

Vælg stolen ud fra din stil, ønsker og selvfølgelig også materialer og komfort i det store udvalg i forskellige farver, læder eller stof materialer.

Populære designer lænestole

Wegner lænestol

Hans J. Wegner er en af de store danske designere. Her finder du populære stole som J16 gyngestolen fra Fredericia Furniture, Butterflystolen, den berømte CH07 Skalstol i formspændt finer, CH25 og CH22 Lounge stole, Den komfortable Wing Chair med polstring og mulighed for skammel, Bamsestolen eller den populære pp105 hvilestol inspireret af den engelske Windsor stol fra 1700 tallet.

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen er lige så anerkendt verdensklasse møbeldesigner som Wegner. Her vil de eksklusive Svanen eller Ægget stol være populære blandt de eksklusive danske, klassiske stole til hjemmet. Ægget er designet af Arne Jacobsen og produceret af Fritz Hansen. Svanen der oprindelige blev designet til Radisson SAS Royal Hotel i København, kan købes i forskellige læder, stofkvaliteter og farver.

Lænestole i læder

Læder er et populært materiale da det både er stilfuldt, slidstærk og nem at rengøre i forhold til stole i stof. Lænestole i læder kan godt virke lidt koldt, hvor det gælder om at vælge mellem det blanke, sorte udtryk, matte sorte læder eller det brune naturbetræk kombineret med f.eks. lyst træ.