Billige gyngestole

Hvis du søger et godt møbel at sidde og slappe af i efter en lang dag, kan en gyngestol være ganske afslappende og hyggelig. Helt ligesom stolen kan give et hyggelig og flot udtryk i stuen, på børneværelset eller udendørs i have eller på terrasse.

Du kan købe både klassiske designer som billige gyngestole. Og her har vi fundet et udvalg af populære modeller til både børn, gamle eller til dig der bare ønsker en flot og praktisk stol til hjemmet.

Gyngestolen

Gyngestolen stammer tilbage fra 1700 tallet, hvor stolen blev brugt som havemøbel. I 1900 tallet blev stoletypen introduceret som indendørs møbel i stuen. Stolen er siden hen blev populær både som pynt og praktisk formål også i 2023.

Du finder forskellige modeller som de moderne gyngestole, klassiske, designer, flet, hængegyngestole og udvalget af forskellige baby og børnegyngestole.

Populære gyngestole

Find en billig gyngestol?

Hvis du ønsker klassiske Wegner, Eames eller Børge Mogensen designer stole, kan du spare penge ved at købe brugt. Men selv som brugte stole ligger de klassiske designer gyngestole i en høj prisklasse. Her kan du med fordel kigge på de moderne gyngestole online hos forhandlere som Boboonline. Online forhandler med et stort og bredt udvalg af møbler til hjemmet. Helt ligesom du med fordel kan finde flotte møbler til gode priser hos My Home, Jysk, Ikea, Bilka og andre forhandlere af indendørs og udendørs møbler.

Køb billigt som brugt?

Du kan logisk nok spare penge ved at købe brugt hos DBA, Gul & Gratis, Facebook m.m. Problemet er dog ofte, at du ikke helt kan se standen af møblet på mange billeder. Og med et møbel hvad end det er et sofabord, lænestol eller gyngestol, skal du selvfølgelig have møblet i en ordentlig stand.